Banner
News & Press
15.12.15
Η Steficon συμμετείχε στην εκδήλωση με τίτλο "Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών στην Υπηρεσία του Πολίτη" με αφορμή την ολοκλήρωση των σημαντικότερων έργων που υλοποιήθηκαν με την αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», στο κλείσιμο της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2007-2013.Έχοντας αναδειχθεί νικήτρια στο αντίστοιχο spec, η Steficon ανέλαβε την υλοποίηση του έργου "Εθνική Πινακοθήκη, ένα Ανοιχτό Ψηφιακό μουσείο", στην κατηγορία "Παρεμβάσεις Ανάδειξης Πολιτισμού & Τουρισμού".Η δημιουργία του ψηφιακού μουσείου στοχεύει στην αξιοποίηση των ερμηνευτικών δυνατοτήτων που προσφέρουν στην τέχνη οι ψηφιακές τεχνολογίες για τη μετάβαση της Εθνικής Πινακοθήκης στη σύγχρονη διαδικτυακή, διαδραστική και διεθνή πραγματικότητα και στη συμβολή της στον εμπλουτισμό της διαδικτυακής κοινότητας με τα έργα Ελλήνων καλλιτεχνών.Το ψηφιακό μουσείο περιλαμβάνει υπηρεσίες διάθεσης του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού πλούτου στους πολίτες μέσα από διαδικτυακά κανάλια διανομής περιεχομένου, όπως μέσα από τον ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο της Εθνικής Πινακοθήκης, ο οποίος έχει εμπλουτισθεί με νέο περιεχόμενο, διαδραστικές και εκπαιδευτικές εφαρμογές, εξατομικευμένες σελίδες, εφαρμογές συμβατές (responsive) με τις συσκευές της νέας τεχνολογίας, όπως ταμπλέτες (tablets), έξυπνα κινητά (smart-phones) και laptops, καθώς και διασύνδεση με κοινωνικά δίκτυα.  
26.11.15
To Bronze Award απέσπασε η Steficon στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης των Social Media Awards στην κατηγορία "Best Use of Social Media for a Corporate Brand / Insurance" για την Facebook page της NN Hellas. Το βραβείο αυτό ήρθε για δεύτερη συνεχή χρονιά για την Steficon και την NN Hellas, μετά από μια πορεία επιτυχημένης συνεργασίας των δύο εταιρειών, δικαιώνοντας την προσπάθεια για δημιουργικότητα και καινοτομία στη στρατηγική επικοινωνίας της εταιρικής σελίδας της NN Hellas στο Facebook, που επισφραγίστηκε από την αύξηση του engagement και του αριθμού των fans της σελίδας.
20.10.15
Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα της Εθνικής Πινακοθήκης, Μουσείο Αλέξανδρου Σούτσου - Παράρτημα Κέρκυρας με τίτλο "Πόλη, Ύπαιθρος, Θάλασσα: Διαδρομές τέχνης και φιλοξενίας στο νησί της Κέρκυρας" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19:00, στο Καστελίνο της Κάτω Κορακιάνας Κέρκυρας.
12.05.15
Οι Εταιρείες TEC Business Solutions και Steficon, διαθέτοντας πολυετή ενασχόληση στην Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ Βαθμού και στους φορείς της, καθώς και στην προώθηση φορέων ή προϊόντων στο διαδίκτυο, και έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες και προτεραιότητες των ΟΤΑ σε συνδυασμό με την δυσμενή οικονομική συγκυρία, λόγω της οποίας κρίνεται όσο ποτέ αναγκαία η στροφή στον Αγροτικό τομέα και στον Τουρισμό, συνεργάστηκαν με στόχο να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν τους ΟΤΑ στους τομείς αυτούς. Στα πλαίσια αυτά, η TEC Business Solutions και η Steficon σχεδίασαν και ανέπτυξαν μια εφαρμογή, με την ονομασία "CORE TDM", με στόχο να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν τους ΟΤΑ στην ανάδειξη, προβολή, ευρεία γνωστοποίηση και προώθηση στο ελληνικό και διεθνές κοινό, μέσω του διαδικτύου, των αγροτουριστικών, παραδοσιακών, βιολογικών, ονομασίας προέλευσης και άλλων τοπικών προϊόντων, και παράλληλα, στη δημιουργία υποδομής για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών των προϊόντων (B2C), της ηλεκτρονικής κράτησης καταλυμάτων, ενοικίασης αυτοκινήτων, συμμετοχή σε οργανωμένες εκδρομές/Tours, ηλεκτρονικών επιχειρηματικών συνεργασιών (Β2Β)  και άλλων υπηρεσιών. Σκοπός  της πλατφόρμας “CORE TDM”, είναι η προσφορά υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου, στενά συνδεδεμένων με σημαντικές πλευρές της κοινωνικοοικονομικής ζωής και ιδιαίτερα της ήπιας τουριστικής και αειφόρου ανάπτυξης, με τρόπο απλό και κατανοητό. Ειδικότερα,  η πλατφόρμα στοχεύει: Στη δημιουργία «κοινοτήτων» (ηλεκτρονικό Mall) παραγωγών αγροτικών/τοπικών προϊόντων, καθώς και επαγγελματιών στο χώρο του τουρισμού, μέσα από τις οποίες ο επισκέπτης μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα που επιθυμεί, αλλά και να οργανώσει τη διαμονή και τη συμμετοχή του σε οργανωμένες τουριστικές δραστηριότητες. Στη συνάθροιση επαγγελματιών για τη μεταξύ τους αγορά προϊόντων σε τιμές χονδρικής. Στη δημιουργία υποδομής για τη διαρκή οργάνωση, την προβολή και την προώθηση στις αγορές, καθώς και την ενοποίηση σε διακρατικό επίπεδο, των επιμέρους τοπικών παραγωγών, αναδεικνύοντας έτσι ένα ευρύτερο, πλουσιότερο και με μεγαλύτερη αξία, «τοπικό προϊόν». Αυτό θα οδηγήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη τοπικών και ευρύτερων δραστηριοτήτων, επιχειρηματικών, συνεργατικών, ερευνητικών, εκδοτικών, αναβίωσης της τοπικής παράδοσης κτλ. Στην ανάπτυξη του τοπικού ανθρώπινου δυναμικού που δραστηριοποιείται στις τοπικές παραγωγές και στην ενεργοποίηση των τοπικών παραγωγών και επιχειρήσεων σε διεθνείς αγορές που ενδιαφέρονται για «τοπικά  προϊόντα». Την παρουσίαση πληροφοριών μέσω της σάρωσης QR-codes από την κάμερα του κινητού τηλεφώνου, χωρίς να απαιτείται οπτική επαφή με το προϊόν. Για περιήγηση στις εφαρμογές, πατήστε εδώ.
04.02.15
Η Steficon, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του digital marketing και της ψηφιακής επικοινωνίας, συμμετέχει και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στη διεθνή έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση, HORECA 2015, που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2015, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Η δυναμική παρουσία της Steficon στην έκθεση HORECA 2015 στοχεύει στην προβολή και προώθηση των ολοκληρωμένων λύσεών της στους τομείς της εστίασης και της φιλοξενίας, καθώς διαθέτει ιδιαίτερη εξειδίκευση και μεγάλη πείρα στην ανάπτυξη εφαρμογών στην αιχμή της τεχνολογίας όπως websites και mobile applications, ενώ το πελατολόγιό της περιλαμβάνει πολλούς σημαντικούς εγχώριους και διεθνείς επιχειρηματικούς οργανισμούς από τους εν λόγω τομείς. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκεφτούν το περίπτερο της εταιρείας στον χώρο της έκθεσης Web Μarketing & Technologies, Hall 3 / Stand C37. Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναλυτικές παρουσίασεις από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας για τις σύγχρονες τάσεις στην ψηφιακή επικοινωνία, αλλά και να ενημερωθούν για πιθανές λύσεις ανανέωσης και διαχείρισης των επικοινωνιακών τους εφαρμογών από το έμπειρο σε τεχνογνωσία προσωπικό της Steficon.