Steficon S.A. | Digital Marketing & Communication Agency

Skip to main content
Tips ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA SOCIAL MEDIA

Κάθε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έχει σημειώσει σημαντική αύξηση στη δραστηριότητα των χρηστών. Η επιρροή του COVID-19 έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, αφήνοντας τους περισσότερους από εμάς να παλεύουν με νέα πράγματα και ρουτίνες. Από τη σκοπιά των αριθμών, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερος χρόνος για να απευθυνθείτε  στο κοινό σας. Αλλά ταυτόχρονα, τι να δημοσιεύετε;


Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για ψώνια ή υπηρεσίες εκτός των βασικών αναγκών. Αυτό, τυπικά, αφαιρεί μεγάλο μέρος του περιεχομένου και σου δημιουργεί απορίες σχετικά με το πως θα απασχολήσεις τους χρήστες. Ως εταιρία ψηφιακού μάρκετινγκ, θέλαμε να μοιραστούμε αυτές τις Συμβουλές για «Τι να Δημοσιεύετε στα Social Media» κατά τη διάρκεια εγκλεισμού.


Τι να δημοσιεύσετε στα Social Media:


Μια παγκόσμια πανδημία έχει δημιουργήσει κύματα αβεβαιότητας και άγχους μαζί με μαζικές διαταραχές. Το προφίλ μιας επιχείρησης σε μια εποχή όπως αυτή, στις κοινωνικές πλατφόρμες, θα πρέπει απλώς να είναι ανθρώπινο. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τους συνανθρώπους μας και να δημιουργήσουμε μια ισχυρότερη διαδικτυακή κοινότητα.


•    Ενημέρωση - Οι άνθρωποι στρέφονται στις κοινωνικές πλατφόρμες για να ενημερωθούν και να πάρουν, όπως κι  οπουδήποτε αλλού στο Διαδίκτυο. Μια βασική υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει μια επιχείρηση είναι οι τρέχουσες, σχετικές και χρήσιμες πληροφορίες στην εξειδικευμένη θέση. Αυτός μπορεί να είναι ένας τρόπος για να συνδεθείτε για ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών, να μοιραστείτε σημαντικές πληροφορίες COVID-19 από αξιόπιστες πηγές ή να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας, για να παρέχετε τις σχετικές γνώσεις που μπορεί να χρειάζονται οι χρήστες αυτή τη στιγμή.


•    Διασκέδαση - Βρείτε διάφορους τρόπους για να ψυχαγωγήσετε το κοινό σας στα διάφορα κανάλια σας. Μπορείτε να ζητήσετε από τους συναδέλφους να μοιράζονται εμπειρίες και εικόνες από την εργασία στο σπίτι τους. Κάντε το καλύτερο για να μείνετε στο εμπορικό προφίλ, αλλά μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.


•    Tips  - Όπως ίσως έχετε μαντέψει από τον τίτλο, οι συμβουλές και οι λίστες είναι πάντα μια μεγάλη μορφή περιεχομένου. Αυτά προτείνουμε να είναι μικρότερα κομμάτια του περιεχομένου σας. Οι καλύτερες συμβουλές είναι εκείνες που βρίσκονται στον τομέα σας. Για παράδειγμα, αυτό το άρθρο έχει νόημα από μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ, αλλά θα μπορούσατε πραγματικά να μας εμπιστευθείτε  για Συμβουλές Φαρμάκων;


•    Σύνδεση - Για τις κοινότητες που βρίσκονται σε κλειστό χώρο, η απομόνωση και η μοναξιά μπορεί να είναι πολύ δύσκολη. Οι άνθρωποι προσπαθούν να συνδεθούν και να δημιουργούν μια τέλεια ευκαιρία για τα κοινωνικά μέσα. Απαντήστε στις ερωτήσεις των ανθρώπων που αλληλεπιδρούν μαζί σας. Δοκιμάστε τη ζωντανή ροή. Παίξτε παιχνίδια με τις κοινότητές σας και ξεκινήστε τις προκλήσεις. Επίσης μια πολύ καλή ιδέα είναι η συμμετοχή σε προκλήσεις άλλων ανθρώπων . Μοιραστείτε την ανθρώπινη πλευρά σας με τους οπαδούς σας και υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Οι συμβουλές μας για το τι πρέπει να δημοσιεύσετε στα κοινωνικά μέσα κατά τη διάρκεια ενός κλειδώματος παρέχουν μερικές καλές ιδέες για το πώς να προσεγγίσετε τα κοινωνικά μέσα σε αυτό το σημερινό περιβάλλον. Κανείς δεν θέλει να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, αλλά φαίνεται ότι θα είμαστε εδώ για κάποιο χρονικό διάστημα, οπότε έχει νόημα να προσαρμόζουμε την προσέγγισή σας μέχρι να φτάσουμε σε ένα επίπεδο "κανονικό".

Πηγή: Lounge Lizard

SEE MORE

Nέα ψηφιακή ταυτότητά για την ακτοπλοϊκή εταιρεία AML

Η Steficon s.a, προχώρησε στον ανασχεδιασμό της ψηφιακής παρουσίας της Africa Morocco Link, όπου εκτελεί τα δρομολόγια Ισπανίας – Μαρόκου.

PROJECTS

Διπλή διάκριση για την Steficon

Η Περιφέρεια Αττικής και η Steficon απέσπασαν το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Video Content στα φετινά Tourism Awards, στα βραβεία - θεσμό του κλάδου.

EVENTS

Steficon is seeking a Web Designer

Steficon is looking for a Web Designer, who will join our Creative team

HIRING

Δύο βραβεία της ΕΑΚ για την ταινία Winona, παραγωγής Steficon

Διαδικτυακά - λόγω των προληπτικών μέτρων για την πανδημία του κοροναΐού - έγινε η φετινή απονομή

PROJECTS

Η Steficon για τον σύλλογο προστασίας άγριας ζωής ΑΝΙΜΑ

Σε στενό οικογενειακό κύκλο - λόγω των προληπτικών μέτρων για την πανδημία του κοροναΐού - έγινε η

PROJECTS

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ DRUPAL 7 ΣΕ DRUPAL 8

Σε αυτό το post θα δούμε γιατί η μετάβαση απο Drupal 7 σε Drupal 8 είναι μια απόφαση που οι εταιρείες πρέπει να πάρουν sooner than later!

TECHNOLOGY

Ολοκληρώθηκε το 5ο Meet Magento από την Steficon

Για πέμπτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε με επιτυχία από την Steficon το Meet Magento.

EVENTS

OTAN TO BRABEIO EINAI... INCREDIBLE!

Η Steficon πρώτη για το project της “Incredible Crete”.

SOCIAL MEDIA

Έχουμε... Περιφέρεια και είμαστε περήφανοι!

Η Steficon κερδίζει χρυσό βραβείο στα Tourism Awards 2019 για την Περιφέρεια Κρήτης.

PROJECTS

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ FACEBOOK/INSTAGRAM ΚΑΙ ΤΟ 2019!

Η Steficon ήταν εκεί και ενημερώθηκε για τα... πάντα!

SOCIAL MEDIA

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ... DIGITIZED

Η Steficon στο μεγαλύτερο συνέδριο για το digital design.

EVENTS